Stadswandeling Vagebond Nijmegen, Arnhem of Tiel

5/5

Onze gidsen delen graag hun ervaringen met u. Op professionele wijze zetten ze hun talenten in als betaalde stadsgids. De gidsen van Vagebond nemen u mee in de keiharde realiteit van het Nijmeegse straat- en daklozen leven. Het werk als gids draagt bij aan het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en het vergroten van de zelfredzaamheid.

Het kan iedereen overkomen, dakloos worden. Maar wat betekent dat eigenlijk, dakloos? Hoe leef je dan en wat maak je mee? 

Kosten
Kosten voor een wandeling bedragen €12,50 per persoon inclusief kop koffie of thee. Voor studenten geld een gereduceerd tarief van €6,00 per persoon. Hiermee hopen wij voor hen de drempel te verkleinen en een actieve bijdrage te leveren in voorlichting en preventie.

Drugs en drank expierence

Drunk/drugs Busters Goggles simuleren de effecten van dronkenschap, inclusief gereduceerde alertheid, vertraagde reactietijd, verwardheid, vervorming en vermindering van zichtvermogen, verandering van diepte en afstandsperceptie, slechte beoordeling en besluitvorming, dubbelzien en gebrek aan spiercoördinatie. - Low Level = 0.4-0.6 promillage (groene band) Daarnaast is er een goggles ter simulatie van het onder invloed zijn van drugs. - Drug Impairment = simuleren veel van de effecten van het gebruik van drugs of overdosering van voorgeschreven medicatie, zoals desoriëntatie, veranderde ruimte perceptie, duizeligheid, concentratiestoornis, beeldvervorming, geheugenproblemen en gevoelens van euforie (camouflage band)

levendige Ervaring die u niet snel zal vergeten

De Wandeling De wandeling start bij het museum het valkhof. Hier zal de gids op straat op u wachten. Vanaf deze locatie start een wandeling van ongeveer 1,5 uur. De route kan hierbij per gids verschillen. Bent u slecht ter been of gebruikt u een rolstoel? Wij passen onze route graag voor u aan..

Opleidingen Studenten en Leerlingen

Voor opleidingen en Studenten en leerlingen hanteren wij een speciale prijs. informeer na de mogelijkheden en de prijzen bij ons.

Ik wil jou en Remco namens het team nogmaals bedanken voor de indrukwekkende stadswandeling. Zal jullie werk goed promoten bij andere scholen en bekenden. Succes met al het goede werk dat je doet voor de daklozen. Tot een volgende keer!
Dick Kapel
Pro-Colege
Sluit Menu