Ben Kregting

Dag,

Ik ben Bernard Kregting 53 jaar en boogschutter, founder en bestuurder van de vagebond, samen Met Biank en Johan starten we in 2016 een club voor gelijkgestemden, we geven dakloosheid en thuisloosheid een gezicht en het verhaal daar achter, en de complexiteit.
Verder ben ik vader van twee kinderen, waar ik erg trots op ben. een broer en twee neven waar ik veel om geef.
Verder heb ik heel heel veel ideeën! Nieuwsgierig? Ga met ons op pad!Anisah Kregting

Mijn naam is Anisah Kregting, 24 jaar en dochter van Bernard. Ik ben op het moment student docent Engels aan de HAN. Ik ben vanaf dag 1 al betrokken bij Vagebond. Ik ben bestuurslid, publieksbegeleider, vormgever, social media redacteur en koffiejuffrouw! Ik vind het werk binnen Vagebond erg leuk en ben betrokken bij veel dingen die wij opzetten.
In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fotograferen en gamen!

Bram van Wanroij

Hoi, ik ben Bram van Wanroij, 30 jaar en woonachtig in Nijmegen. Binnen de Vagebond ben ik actief als begeleider bij de stadswandelingen. Tijdens deze wandelingen probeer ik als begeleider de gidsen te ondersteunen waar nodig. Verder zet ik mezelf ook graag in bij andere projecten binnen de Vagebond, om zo te kunnen helpen aan een beter leven voor de daklozen.

Aziz Kna

Even een beetje over mij. Ik hou van koken en van mensen helpen. Sinds kort woon ik in Hatert samen met mijn vrouw Erna. Ik kom uit het Hoge Atlasgebergte van Marokko. Ik spreek Berbers, Arabisch, Frans, Engels en nu ook een beetje Nederlands