Vagebond

Ben Kregting

Dag,

Ik ben Bernard Kregting 53 jaar en boogschutter, founder en bestuurder van de vagebond, samen Met Biank en Johan starten we in 2016 een club voor gelijkgestemden, we geven dakloosheid en thuisloosheid een gezicht en het verhaal daar achter, en de complexiteit.
Verder ben ik vader van twee kinderen, waar ik erg trots op ben. een broer en twee neven waar ik veel om geef.
Verder heb ik heel heel veel ideeën! Nieuwsgierig? Ga met ons op pad!ben
aziz

Aziz Kna

Beste allemaal,

Mijn naam is Kna Aziz, ben 46 jaar en spreek verschillende talen zoals: Tamazight, Arabisch, Frans, Engels. Nu leer ik ook al een beetje Nederlands. Mijn hobby's zijn: reizen, muziek, koken, werken in de moestuin, wandelen en fietsen, maar bovenal mensen helpen.

In november jl. ben ik vanuit het Hoge Atlasgebergte in Marokko verhuisd naar Nijmegen.

Op internet zie ik dat er hulp gevraagd wordt voor daklozen. Ik vind dit leuk omdat ik ervaring heb met daklozen in mijn land. Deze mensen help ik graag door iets voor ze te koken, met ze te praten of andere hulp te geven. Ik weet hoe moeilijk het is om geen huis te hebben, ik heb dit vaak gezien. Ik wens voor iedereen Peace.

Peace for all,

KnaAziz


Anisah Kregting

Mijn naam is Anisah Kregting, 24 jaar en dochter van Bernard. Ik ben op het moment student docent Engels aan de HAN. Ik ben vanaf dag 1 al betrokken bij Vagebond. Ik ben bestuurslid, publieksbegeleider, vormgever, social media redacteur en koffiejuffrouw! Ik vind het werk binnen Vagebond erg leuk en ben betrokken bij veel dingen die wij opzetten.
In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met fotograferen en gamen!
anisha
aziz

Myrthe Boer

Hallo!

Mijn naam is Myrthe, ik ben 21 jaar en eerstejaars studente Social Work aan de HAN. Ik loop stage binnen de organisatie Vagebond. Wat ik vooral doe is het contact behouden tussen onze organisatie en de gidsen. Verder ben ik ook veel bezig met de regelingen achter de schermen om de wandelingen nog toffer neer te kunnen zetten! Ook maak ik met mijn creatieve achtergrond verschillende uitingen om de Vagebond meer te ondersteunen. Verder houd ik ervan om zowel creatief bezig te zijn als het in contact zijn met allerlei verschillende mensen.